Ostali sportovi

Dapčević i Vuksanović osvojili Masters TSCG

by Ilija Kovačević | 01:11:2017 | 12:34:46

Foto; Emil sa finalistom 

U organizaciji TK Top Spin u Baru je odigran Masters za tenisere do 12 godina. Igralo se po round robin sistemu (svako sa svakim) - a u finalu poslije 4 pobjede su se sastali Emil Dapčević i Simon Knežević iz Nikšića.

Dapčević je finalu slavio ubjedljivo sa 6:1 i 6:0 i na taj način sezonu završio na prvom mjestu Rang liste TSCG bez poraza u svoj generaciji za 2017 godinu.

Na Mastersu je igrao i Miloš Milić iz barskog (TK Clay Park) koji je ostvario jednu pobjedu u grupi. Iz našeg grada su još učestvovali Balša i Stefan Đoković  (TK Bar).

Na Mastersu  do12 godina za teniserke u urganizaciji TK “AS” u Podgorici , Andjela Mrvaljević (TK Clay Park Bar) je osvojila 3 mjesto, gdje je došla poslije dvije pobjede u grupi. U polufinalu je poražena od Anje Jovović 2-0 u setovima, dok je turnir osvojila Tea Nikčević (TK AS).

 Foto; Vuksanović sa finalistom

Veliki uspjeh barskih takmičara upotpunio je Vuk Vuksanović iz (TK Clay Park) koji je osvojio prvo mjesto na Mastersu do 16 godina u organizaciji podgoričkog TK “Challenge” pobjedivši u finalu Mladena Novovića iz (TK AS) rezultatom 7:5, 4:6, 7:5.