Ostali sportovi

Bajčeta i Babović za prvomajske praznike u Hrvatskoj i BiH

| 28:04:2017 | 18:40:56


Barski biciklisti Stefan Bajčeta zvanični šampion Crne Gore u juniorskoj konkurenciji i Jovan Babović kao zamjenik selektora crnogorske reprezentacije pozvani su od strane Biciklističkog saveza Crne Gore da budu sastavni dio reprezentacije za prvomajske međunarodne akcije.

Ovo je veliki uspjeh za dvojicu mladih sugrađana, super talentovanog Stefana Bajčetu, kao i Jovana Babovića koji je od predsjednika BSCG Branka Hajdukovića pozvan da bude sastavni dio stručnog štaba crnogorske reprezentacije, u svojstvu zamjenika selektora.

Pored njih dvojice u sastavu reprezentacije su ; Demir Mulić, Igor Djapić i Goran Cerović. Oni će za praznični vikend nastupiti na dvije medjunarodne biciklističke trke.

Prva je već prvog maja MTB “Maraton Vransko jezero” Pakoštane u Hrvatskoj čiji su organizatori : Turistička zajednica Opštine Pakoštane i Brdsko Biciklistički klub „Pakoštane“ iz Pakoštana.

Drugi nastup naši reprezentativci će imati na tradicionalnoj biciklističkoj trci “Teslić – Banja Luka “ etapa UCI 1.2 gdje će pored naše selekcije nastupiti reprezentacije Italije, Slovenije, Makedonije, Hrvatske, BiH, kao i drugih jakih timova iz Evrope.

“Naša reprezentacija je poslije odlične trke u Nišu pokazala da je u dobroj formi i da je dobro pripremljena. Očekujemo dobar rezultat na ovim nastupima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, kazao je za naš portal Jovan Babović, zamjenik selektora crnogorske reprezentacije.