Ostali sportovi

Mijač i Mihailović na turniru “Zlatni pojas” u Čačku

izvor ; MINA | 07:04:2017 | 07:21:31


Crnu Goru će na tradicionalnom međunarodnom karate turniru, Zlatni pojas u Čačku predstavljati 13 takmičara, saopšteno je iz Karate saveza.

Turnir će biti održan 8. aprila.

U muškoj konkurenciji u borbama, odlukom selektora Slavenka Bajića, nastupiće Nenad Dulović (do 60), Arsenije Tadić (do 67), Mario Hodžić (do 67), Vladimir Jović (do 75), Nikola Malović (do 75) i Ljubiša Mihailović (do 84).

Selektor ženske selekcije u borbama Žarko Raković za nastup u Čačku odredio je Anu Drašković (do 55), Jelena Maksimović (do 61), Marinu Raković (do 68) i Draganu Konjević (preko 68).

Odlukom selektora u katama, Jugoslava Bukilića, takmičiće se Mijat Vojvodić, Srđan Vuković i Vladimir Mijač.

Saopšteno je da su povrede spriječile nastup ženskog kata tima, koji je na nedavno održanom Balkanskom prvenstvu nastupio u sastavu Biserka Radulović, Jovana Marić i Mia Roganović.

Direktor reprezentacije Dragoljub Fatić kazao je da će turnir u Čačku biti još jedna dobra provjera za Evropsko prvenstvo.

"Nećemo biti kompletni, muška ekipa u borbama zbog povreda neće biti u punom sastavu, kao na Balkanskom prvenstvu, kao ni ženski kata tim, ali je tu ženska ekipa u borbama i muški kata tim", kazao je Fatić agenciji MINA.