Ostali sportovi

Sjajni Barani na "Mimoza Open-u" u Herceg Novom

| 05:02:2019 | 07:44:43


Na prvom međunarodnom prvenstvu u 2019. godini koji je održan u Herceg Novom, pod nazivom ,,Mimoza Open 2019,,nastupio je i JJK Mornar iz Bara. Barani su postigli sjajan rezultat, osvojivši osam zlatnih, isto toliko srebrnih  i devet bronzanih medalja , te u ukupnom plasmanu zauzeli drugo mjesto !

Na ovom prvenstvu nastupilo je 17 klubova iz šest država sa ukupno 243 takmičara, a organizator ovog prvenstva bio je JJK “Panda”  iz Herceg Novog.

Osvajači zlatnih medalja iz Bara su postali : Andrija Golić 2., Kristina Radosavović 2., Elena Stojanović, Aldin Mujovi, Balša Đurišić i Teodora Vojvodić.

Srebrne medalje su osvojili : Elena Stojanović, Lazar Đoković, Ognjen Kuzmanović 2. ,Dino Haznadar, Nemanja Ilić, Stefan Pronjin i Dijana Zabjakov.

Bronzane medalje su osvojili: Jovan Lekić, Nikola Šćekič, Nikita Ploskov,Velimir Vojvodić, Aleksandar Kovačević, Alija Bugari, Tara Karišik, Danica Đorović i Fjedor Pronjin.

Treba istaći da je ovo veliki uspjeh mladih takmičara iz Bara , pogotovo ako se uzme u obzir zimsaka pauza i veoma kratak vremenski period za pripreme od svega 20 dana. Ipak,  veliki trud mladih sportista, kao i trenerskog tandema : Boltić, Stojanović , Šahman i Tripković , urodio je plodom od 25 novoosvojenih medalja, najavivši još jednu uspješnu takmičarsku sezonu !