Ostali sportovi

Žetva medalja JJK Mornar u Budvi

| 14:05:2018 | 17:10:55


Proteklog vikenda održan je međunarodni kup u džiu džici ,,Budva open 2018,, a ujedno je to bio i “10. Evropski kup” koji je posebno bodovan.

Na ovom kupu učestvovala su 24 kluba iz 7 država sa 300 takmičara.

Ekipa barskog JJK “Mornar” , nastupila je sa 36 takmičara u svim uzrasnim kategorijama i postigla fantastičan uspjeh. Osvojili su 34 medalje, od toga 11 zlatnih, 12 srebrnih i 11 bronzanih.

Ekipi Mornara pripala su i dva pehara – jedan za treću poziciju u ukupnom plasmanu za Kup Crne Gore i treće mjesto koje je bodovano za “10. Evropski kup” Budva Open 2018.

Zlatne medalje su osvojili: Milica Mihaljević, Stefan Pronjin, Teodor Pronjin, Velimir Vojvodić, Elena Stojanović, Andrija Golić 2.medalje, Danica Đorović, Teodora Vojvodić i Ognjen Kuzmanović.

-“Treće mjesto u ukupnom plasmanu, pored velikog broja takmičara i klubova je ogroman uspjeh, a to je potvrda dobrog i kvalitetnog rada u barskom klubu”, ističe trener JJK Mornar Saša Boltić.

Na međunarodnom kupu „Budva open 2018“ učestvovalo je oko 300 takmičara iz sedam zemalja, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Srbije, Makedonije i Crne Gore.

Na kupu Crne Gore učestvovalo je 199 takmičara iz 11 klubova, a to su „Arso Milić“, Budućnost, Soko, Champion (Kotor), Fenix (Podgorica), Ipon (Mojkovac), Ne-waza (Budva), Panda (Herceg Novi), Mornar Bar, Budva i Kodokan (Nikšić).