Odbojka

Luka Bar u tri seta slavila protiv Jedinstva u Nikoljcu

by I.K. | 17:11:2018 | 22:29:00


Jedinstvo – Luka Bar: 0:3 (16:25, 25:27, 20:25)

Bijelo Polje; SD “Nikoljac”
Sudije su; P. Jocović  i B. Janjević  (Podgorica)  

Jedinstvo: Tvrdišić, Đukić, Karalić, Kojović, Krgović, Rakočević, Đurović, Kojović, Magdelinić, Popović, Peović, Idrizović, Jevrić, Madžgalj.

Luka Bar: Petrović, Dević, Duraković, Cenović, Burzanović, Martinović, Knežević, Vukoslavčević, Vuković, Čarapić, Franović, Barjaktarović.

Odbojkašice Luke Bar pobijedile su danas u Bijelom Polju domaće Jedinstvo sa maksimalnih 3:0. U setovima je bilo (25:16, 27:25, 25:20).

Poslije lagano dobijenog prvog seta, u nastavku je viđen mnogo neizvjesniji drugi set koji su Baranke dobile na razliku. Ipak, lider šampionata i aktuelni prvak je pobijedio bez izgubljenog seta, za šesti trijumf u sezoni.

,,Zaslužena pobjeda Luke Bar. Čestitam timu Jedinstva na formiranju ženskog odbojkaškog kluba, i nadam se da će oni vrlo brzo igrati na nivou kako igra njihov muški klub, ja im to želim od srca, jer Bijelo Polje zaslužuje da ima kvalitetan ženski odbojkaški klub", kazao je za Radio Bijelo Polje, trener ŽOK ,,Luka Bar", Vladimir Milačić.

,,Naravno da ne možemo biti zadovoljni rezultatom, mislim da smo zaslužili makar jedan set da osvojimo. Imali smo kvalitetnu ekipu Luke Bar za protivnika, šampiona države koja pretenduje i ove godine da bude osvajač titule", rekao je za Radio Bijelo Polje, trener ženskog odbojkaškog kluba ,,Jedinstvo" Mladen Miladinović.

U narednom kolu Luka Bar pred svojim navijačima igra sa kotorskim Gimnazijalcem.