Odbojka

U Pljevljima druga utakmica finalne serije za odbojkašice

by Ilija Kovačević | 02:05:2018 | 11:02:40


Rudar – Luka Bar, Pljevlja SC “Ada”, srijeda 2. Maj u 19,30 h
Sudije; S. Simonovska i Kovačević / linijske sudije; Posuka, Mišović, Đuković i Ječmenica

Večeras se u Pljevljima igra druga utakmica finalne serije play – off-a Prve lige za odbojkašice između Rudara i Luke Bar. Da li će Baranke nastaviti višegodišnju seriju protiv Rudara povesti sa 2:0, ili će domaćin prekinuti dominaciju sirena i rezultat izjednačiti na 1:1, znaćemo večeras, poslije 21 sat.

“Prva utakmica je završena rezultatom u našu korist. Nije bilo lako, niko nije ni očekivao da će biti. U prvom setu smo odličnom igrom odgovorile na solidnu igru ekipe Rudara. Zatim blagi pad koncentracije u drugom setu što su iskusne Pljevljakinje iskoristile. U nastavku meča vratile smo našu igru i privele utakmicu kraju. Slijedi druga utakmica koja zasigurno neće biti laka jer ne igramo na domaćem terenu, ali opet, ukoliko naša igra bude na dobrom nivou, bez većeg broja grešaka, mislim da nećemo imati problema. Vjerujem u svoju ekipu i mislim da nas očekuje dobra utakmica, kao i naredna, nadamo se i poslednja finalna utakmica”, optimistčki je raspoložena prvi libero “sirena”, Melisa Cenović.

U prvom duelu odigranom prošle subote u Bar, Luka Bar je slavila sa 3:1.

“Nadam se da ćemo večeras iskoristiti prednost domaćeg terena i da ćemo uspjeti da se revanširamo za poraz u Baru. Molimo publiku da nas podrži u što većem broju, obećavamo zanimljiv meč”, kazala je igračica Rudara, Anđela Milinković.

Druga utakmica finalne serije u SC “Ada”, na programu je u 19 sati i 30 minuta.