Odbojka

Odbojkaši Jedinstva očekivano pobijedili u Baru

by Ilija Kovačević | 04:03:2018 | 17:49:48


Bar volley – Jedinstvo Bemax: 0-3 (16:25, 14:25, 22:25)

Bar; SD “Topolica”, gledalaca oko 100.
Sudije; D.Vučinić (Podgorica) i P. Beljkaš (Bar)

Bar volley; T. Pekić, Jovančević, S. Pekić, Šabović, Marović, Miljanić, Bojić, Caković, Lečić, Sekulić, Gojković, Koković, Radević, Novaković.

Jedinstvo Bemax; Kuburović, Vukić, Delić, Popović, B. Bulatović, Rudić, L. Bulatović, Bugarin, Đuretić, Tomić, Madjunkov.

Odbojkaši Jedinstva nastavili su pobjednički niz u Baru. U okviru 13. kola Prve lige, aktuelni šampion je opravdao očekivanja i upisao maksimalan trijumf.

Bjelopoljci su relativno lako osvojili prva dva seta, dok su u trećem morali da se nešto više pomuče kako bi došli do trijumfa.


Puleni Ivana Dobrkovića poslije početnog nesnalaženja u prva seta u trećem su zaigrali kako znaju i umiju, pa su skoro do pred sam kraj ovog perioda igre bili u egalu.

Mlađani Barani koji drže odličnu treću poziciju u šampionatu iza neprikosnovenih Jedinstva i Budućnosti su I protiv šampiona potvrdili svoj raskošan talenat.


Nakon početnih 4:2 za domaćina, gosti su na tehnički tajm – aut otišli sa plus 6 (6:12), da bi domaći preko kapitena Andreja Bojića, te raspoloženih za igru Mira Miljanića i Petra Kokovića poslije sjajnih servisa i dobre igre u polju stigli do izjednačenja (15:15). Gosti su se tada trgli “otišli” na 15:20, domaći ih ponovo “stigli” na (20:22), ali je iskustvo na kraju odnijelo prevagu za konačnih 3:0 u setovima.