Košarka

Nikolina Tomanović na mini kampu do 15 godina

izvor; Košarka.me / foto Verdekompleks.com | 06:06:2018 | 07:42:51


U podgoričkom sportskom kompleksu  "Verde" od 9. do 17. juna startuje košarkaški mini kamp za djevojčice, rođene, 2003, 2004 i 2005. godine. Ovo će biti još jedno od mnogobrojnih okupljanja koje je ove godine imao veći broj djevojčica. Među pozvanima je i članica barskog “Antivarija” Nikolina Tomanović koja je 2004. godište.

Na kampu će sve djevojčice imati priliku da rade sa selektorom ženske reprezentacije Robertom Injgesom, njegovim pomoćnikom Zoranom Kašćelanom, kondicionim trenerom Albertom Pačekom, te našom proslavljenom košarkašicom Jelenom Škerović koja prelazi u trenere, pored njih u radu će im pomagati i Lidija Krstajić.

Za ovu akciju, pozvane su 22 djevojčice, ali je cilj da se svaka isprati i da će u narednom periodu biti još prilika za svaku koja bude napredovala.

U sjajnim uslovima cilj je da vidimo na kojem su nivou djevojčice i uz dobar rad pravimo podlogu za naredni period. Ovo nije reprezentacija ali će biti prilika za neke da se nametnu za U16 selekciju kazao je jedan od trenera na kampu - Zoran Kašćelan.

Na kampu će ukupno biti 22 djevojčice, a evo i njihovog spiska.

Zoja Čanović (Nikšić 1995), Tea Grabovica (Roling), Jovana Savković (Primorje), Jovana Milošević (Lovćen), Teodora Bulatović (Tara Basket), Ivona Đikanović (All star) - 2005. godište.

Andreja Jovović (Roling), Milica Mijanović (Nikšić 1995), Hajdana Šćepanović (Budućnost), Andrea Đorđević (Magic), Ivana Ječmenić (Primorje), Jovana Kojčinović (Primorje), Milena Bigović (Lovćen), Marija Baošić (Jedinstvo), Nikolina Tomanović (Antivari), Nejra Turusković (Budućnost), Nikolina Rakočević (Tara Basket), Nastasja Vujačić (Joker), Kristina Vučinić (Budućnost) - 2004. godište.

Nikolina Ilić (Castel Nuovo), Ksenija Kuzmanović (Budućnost), Teodora Pantić (Rudar) - 2003. godište.